About me

“A photograph is the pause button of life”

Ik ben Jozien en leg met passie en liefde jullie mooiste momenten vast. Om nooit te kunnen vergeten, wat niet vergeten mag worden.

 

Ik werk graag met mensen en als trotse moeder van twee zoontjes, weet ik hoe bijzonder het is om de momenten van het opgroeien en samen zijn vast te leggen. Het klinkt onwijs cliché, maar de tijd gaat zo snel voorbij! Fotografie  is dan een prachtige herinnering voor altijd. Sinds jongs af aan had ik al interesse in fotografie. Toen kwam daar het omslagpunt en ik wilde niet anders dan fotograaf zijn en mensen vastleggen op de gevoelige plaat. Omdat veel dierbare momenten niet meer terugkomen, maar wel gemist worden.

 

Mijn stijl omschrijf ik als puur en warm. Ik gebruik graag natuurlijke tinten en mensen vastleggen zoals ze zijn is mijn uitgangspunt. Ik doe er als fotograaf alles aan om jullie je op je gemak te laten voelen. Mijn stijl van fotografie valt onder ‘lifestyle fotografie’.

 

Ik werk als fotograaf voornamelijk in de regio van Culemborg. Ik fotografeer gezinnenzwangeren en pasgeboren baby’s. Ik kom daarvoor aan huis of op een mooie buitenlocatie. Daarnaast kun je bij mij terecht in mijn studio in Beusichem (naast Culemborg) voor een cakesmash-shoot of voor portret en – brandingfoto’s.  Elke keer weer vind ik het leuk om al die verschillende gezinnen en koppels te ontmoeten. Het is heel waardevol om als fotograaf een klein kijkje te mogen nemen in jullie leven en dit om te mogen zetten in een foto.

 

Ook het vastleggen van mooie en lekkere dingen vind ik leuk. Daarom heb ik als tegenhanger  ook food- fotografie in mijn rijtje opgenomen. Daarbij fotografeer ik de meeste heerlijke gerechten en lekkernijen voor ondernemers zoals restauranthouders. Mooie beelden voor de menukaarten, voor op social media en in brochures bijvoorbeeld. Foto’s zijn een mooi visitekaartje voor een bedrijf.

 

Ik shoot in Culemborg en omstreken. Mijn studio is in Beusichem (5 minuten vanaf Culemborg). Daarnaast kom ik ook op meerdere mooie locaties verder weg. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Heb je zin in een leuke, ontspannen shoot? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op! Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

Liefs, Jozien