Trouwen

"True love is when both people think they’re the lucky one''

Hooray, jullie gaan trouwen! Na het aanzoek en het vastleggen van de datum, begint de leuke en misschien ook moeilijke zoektocht naar een trouwfotograaf. Een fotograaf die onderdeel gaat zijn van jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven. De dag waarop jullie elkaar trouw beloven, ten overstaande van familie en vrienden, moet ontspannen en naar wens verlopen.  Dus de klik met de fotograaf is ontzettend belangrijk.  Aan mij de taak jullie gerust te stellen, aan te sturen en te helpen op een relaxte wijze en met de nodige humor.

Aan deze wensen wil ik met heel veel plezier en liefde voldoen. Het vertellen van jullie verhaal door middel  van foto’s, puur, zoals het is. Humor, verbondenheid, liefde en gezelligheid komen samen op jullie onvergetelijke dag.  Niets is waardevoller dan het  vastleggen van deze momenten op deze ene bijzondere dag, waarop alles om jullie en jullie liefde voor elkaar draait.

Op deze dag wil ik geen moment missen. Van het aantrekken van het pak en van de jurk, naar de shoot, de ceremonie, het proosten en het diner. En wellicht sluiten jullie af met een gaaf feest. Het liefst wil ik de gebeurtenissen vastleggen vanuit verschillende hoeken.  Daar komt mijn ‘second shooter’  Sietsanne (Sietsanne Fotografie) om de hoek! Zij is op jullie dag mijn rechterhand.  Stel je voor; zij fotografeert de bruidegom als hij met zijn moeder het pak aantrekt en de das strikt. Ondertussen ben ik bij de bruid om de prachtige jurk aangetrokken te zien worden. De ontmoeting is ook zo’n intiem moment, de eerste blik. Hoe gaaf is het , dat Sietsanne en ik op hetzelfde moment zowel de uitdrukking van de bruidegom als de reactie van de bruid vast kunnen leggen!?  Of tijdens de ceremonie; de emoties van de gasten én die van jullie, als schitterend middelpunt, vast te kunnen leggen. We belichten jullie dag, jullie verhaal van twee kanten. Naderhand worden alle beelden door mij in mijn unieke stijl bewerkt.

Trouwen

Iedere bruiloft is uniek en op maat. Denk daarbij aan de mogelijkheden om voorafgaand aan de grote dag een loveshoot te doen of aan een fotoalbum om regelmatig in terug te kunnen kijken. Daarom maak ik graag en vrijblijvend een offerte voor jullie mooiste dag. Een investering in herinneringen.

 

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur mij een berichtje en vraag de trouwbrochure aan!

Prijs op aanvraag

Portfolio