Gezin

''We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone''

Met veel plezier leg ik jullie gezin vast op een mooie buitenlocatie. Lekker wandelen, dansen, knuffelen en soms een beetje gek doen. De momenten vastleggen zoals ze zijn, zoals jullie zijn. Pure en ongedwongen fotografie. 

 

Ik fotografeer regelmatig op de mooiste plekjes en ik doe er alles aan om jullie je op je gemak te laten voelen. Dat is mijn taak als fotograaf. We kunnen mooie zandvlaktes opzoeken of we spreken af in het bos. Ik shoot het liefst tijdens het zogenaamde gouden uur. Dat houdt in; fotografie tijdens zonsopgang of zonsondergang waarbij het mooiste zonlicht jullie foto’s een magische ‘touch’ geeft.  In de zomer is dit wat later op de avond of juist extra vroeg opstaan. In het najaar en in de winter zijn de gouden uur- momenten op wat gangbaardere tijden. Goed te weten is dat ik het hele jaar door shoot. De herfst is prachtig vanwege haar mooie gekleurde bladeren in de bossen, maar de lente is ook heerlijk met de gouden uren en bloeiende natuur. De warme zomeravonden in het gouden uur zijn echt fantastisch. Lekker met de blote voeten in het zand en dansen in mooie jurken. De winter is cosy, DE reden om dikke gebreide truien aan te trekken en de naaldbomen op te zoeken voor een winterse sfeer.

 

Regelmatig speur ik naar nieuwe mooie locaties, om voor jullie de mooiste beelden te maken. Daarbij kijk ik naar het kleurpalet van de natuur, zodat mijn herkenbare stijl naar voren komt. Niks mag afleiden van jullie, want alle tijd en aandacht gaat naar jullie. Na afloop mogen jullie de keuze maken uit een ruim aantal bestanden.  En dan is het aan jullie om deze beelden om te zetten naar een album of als decoratie aan de wand. Uiteraard kan ik jullie daarbij helpen en heb ik meerdere ideeën en voorbeelden ter beschikking.

 

Als je deze shoot boekt, voorzie ik je van extra informatie middels een brochure. Denk hierbij aan kledingadvies en de geschikte momenten om de fotograferen. Ook heb ik mooie jurken te leen uit mijn cliënt closet.

 

Als fotograaf fotografeer ik veel in de omgeving van Culemborg. Uiteraard bezoek ik ook mooie plekken in een straal van ongeveer 30 km van Culemborg . Woon je verder weg, dan is dat geen probleem. Zorg dat elk moment telt en boek een fotoshoot!

 

Het is ook mogelijk een ‘day in the life’- shoot te boeken. Dan kom ik een dag (deel) bij jullie thuis, op de vakantie of naar andere voor jullie belangrijke plekken om de dagelijkse activiteiten vast te leggen. Bijvoorbeeld het voetballen met papa, op bezoek bij opa en oma en pannenkoeken eten op zondagmiddag.  Maar ook de momenten waarop er misschien even verdriet is of waar er ruzie gemaakt wordt om het speelgoed.  Zoals het is, vastgelegd voor altijd. Een mooi portret van de kinderen voor bijvoorbeeld aan de muur? Boek dan de portret-shoot. Als koppel samen op de foto als blijvende herinnering? Boek dan de love-shoot.

Gezin

– 60 minuten
– 5 digitaal bewerkte bestanden
– max. 5 personen (voor elke persoon extra 15 euro)
– extra digitale bestanden: 25 euro per stuk
– compleet pakket foto’s (25): 275 euro

€225

Albums

Jullie herinneringen voor altijd bewaren in een prachtig album van hoge kwaliteit? Dat maak ik met liefde voor jullie! De platliggende, dikke bladzijden zorgen voor een luxe uitstraling waar de kleuren optimaal op uitkomen. Kies voor een harmonica boekje om te delen of cadeau te geven en om altijd op zak te hebben. Of kies voor een album dat een eigen plaats in de woonkamer verdient, een pronkstuk waar jullie nog vaak doorheen kunnen bladeren. Maak een keuze uit verschillende uitvoeringen en omslagen om jullie album persoonlijk te maken en maak het album af met een tekst naar keuze op de voorkant. 

Let’s make some memories! 

Mini harmonica boekje velvet 7×7 cm (verschillende kleuren)
Eerste exemplaar € 25 (vanaf 2 exemplaren 15 euro per stuk). 

 

Album 20 cm 
Luxe platliggend album linnen/kunstleer/velvet 20 x20 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 125 

 

Album 30 cm
Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30×30 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 200 

Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30x 30 cm (20 spreads/ 40 bladzijden): €400 

 

Extra’s
– Extra spread (2 pagina’s) : € 8 (20 cm) en € 20 (30 cm)

– Embossing: € 50

– Echt leer: + € 75

– Luxe bewaarbox van hetzelfde materiaal: € 100