Newborn

"How wonderful life is now you're in the world"

Zo bijzonder en zo klein. Lachstuipjes, mollige babybeentjes, hele kleine vingertjes en teentjes. De geur van baby’s, een vleugje zwitsal, een diepe zucht van verzadiging na de voeding, een hoge snelle ademhaling met piepgeluidjes… I love it! Deze momenten en herinneringen zijn speciaal en de tijd vliegt voorbij. Als fotograaf vind ik het werkelijk een  feestje om die prachtige herinneringen vast te mogen leggen!

 

Mijn stijl van fotograferen is ‘Lifestyle fotografie’. Dat houdt in dat er vooral spontane foto’s worden gemaakt in de vertrouwde omgeving. Momenten zoals het geven van voeding, het verzorgen/badderen, het babykamertje en de accessoires worden ook gefotografeerd.  Hetgeen dat voor jullie van belang is. De meest pure vorm van fotografie. Alles in een rustig tempo en in overleg met jullie. Veiligheid en comfort staan voorop. Mijn taak als fotograaf is om dit ontspannen te laten verlopen.

 

Wil je deze momenten voor altijd laten vastleggen? Boek dan tijdig (ronde de 20e week van de zwangerschap of eerder natuurlijk) een newborn fotoshoot. Ben je al verder in de zwangerschap of ben je misschien al bevallen en wil je toch foto’s van deze bijzondere periode? Neem gerust contact met mij op, wellicht kan ik toch tijd vrij maken voor jullie. Na de geboorte plannen we de definitieve datum. Samen plannen we dan een geschikt moment.

 

Als jullie kindje tussen de 2 tot 4 weken oud is, kom ik bij jullie thuis voor de newborn fotografie. Ze zijn dan nog echt klein en slapen nog vaak. Meestal zoeken we de slaapkamer op, zodat jullie daar lekker op het grote bed kunnen nestelen. Samen teentjes tellen, knuffelen en verplicht heel lang naar jullie mooie kindje te kijken.  Alsof ik er niet ben. Alleen jullie samen, in jullie baby-bubbel. Ook trotse zusjes en broertjes vinden het fantastisch om mee te doen.  Wat opdrachtjes uitvoeren, zoals heel veel kusjes geven, met hun kleine broertje/zusje, misschien even stoeien met papa en knuffelen met mama. Helpen met het badderen of even rustig een boekje lezen, terwijl mama voedt. Een kijkje in een gezin met een nieuw leventje.

Borstvoeding
Zulke mooie, intieme en fijne momenten, de tijd vliegt. Te bijzonder om te vergeten, waardevol om naar terug te kunnen kijken. Wil jij dit vast laten leggen? Bekijk dan de borstvoeding-shoot!

Newborn fotografie

Newborn

– 2 uur shooten
– 10 digitaal bewerkte bestanden
– met of zonder broer(s)/zus(sen)
– extra digitale bestanden: 20 euro per stuk
– compleet pakket foto’s (35): 195 euro meerprijs

€235

Albums

Jullie herinneringen voor altijd bewaren in een prachtig album van hoge kwaliteit? Dat maak ik met liefde voor jullie! De platliggende, dikke bladzijden zorgen voor een luxe uitstraling waar de kleuren optimaal op uitkomen. Kies voor een harmonica boekje om te delen of cadeau te geven en om altijd op zak te hebben. Of kies voor een album dat een eigen plaats in de woonkamer verdient, een pronkstuk waar jullie nog vaak doorheen kunnen bladeren. Maak een keuze uit verschillende uitvoeringen en omslagen om jullie album persoonlijk te maken en maak het album af met een tekst naar keuze op de voorkant. 

Let’s make some memories! 

Mini harmonica boekje velvet 7×7 cm (verschillende kleuren)
Eerste exemplaar € 25 (vanaf 2 exemplaren 15 euro per stuk). 

 

Album 20 cm 
Luxe platliggend album linnen/kunstleer/velvet 20 x20 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 125 

 

Album 30 cm
Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30×30 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 200 

Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30x 30 cm (20 spreads/ 40 bladzijden): €400 

 

Extra’s
– Extra spread (2 pagina’s) : € 8 (20 cm) en € 20 (30 cm)

– Embossing: € 50

– Echt leer: + € 75

– Luxe bewaarbox van hetzelfde materiaal: € 100