Boudoir

''Because you're worth it!''

Twijfel je al een tijdje om een boudoir shoot te boeken? Dan is het nu tijd! Stap even uit je comfortzone om samen met mij de mooiste beelden te creëren. Het vrouwenlichaam is het mooiste dat er is en dat mag gevierd worden.  Jong, oud, vol of slank, elk lijf is prachtig zoals het is. Een cadeautje voor jezelf. 


Voel je je nog wat onzeker? Dat is niet gek. Je staat nu eenmaal niet elke dag in lingerie voor de camera. Maar ik help je dit gevoel snel te vergeten en al snel ervaarden anderen die je voorgingen een ontspannen en relaxte sfeer. Daarbij leggen we de focus op jouw pluspunten en maken we gebruik van het mooiste licht op een hele toffe locatie.  Een leuke shoot met mooie resultaten, een heerlijke zelfvertrouwen- boost, dat is mijn doel! 

Heb je zelf een locatie in gedachten of wil je de shoot bij jou thuis doen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt natuurlijk zelf allerlei moois meenemen. Denk aan mooie setjes, body’s, kousen en kimono’s. Zelf heb ik ook lingerie aangeschaft om te lenen. Heb je interesse? Dan stuur ik je de cliënt closet brochure toe en ontvang je ook de informatie- brochure met tips voor de shoot. Naderhand bewerk ik de beelden tot een foto met de absolute wauw- factor. 

Vertrouw op mij en trakteer jezelf op een mooi aandenken, om voor altijd te bewaren. Puur, vrouwelijk, krachtig en classy.  Je mag er zijn, let’s make some memories! 

Boudoir

Boudoir op locatie: €475
– 6o minuten
– Locatiehuur (op basis van de locatie in portfolio) 
– 7 digitaal bewerkte bestanden
– Extra digitale bestanden 25 euro per stuk
– Compleet pakket foto’s (circa 20 stuks): 245 euro

Boudoir thuis: €225
– 6o minuten
– 7 digitaal bewerkte bestanden
– Extra digitale bestanden 25 euro per stuk
– Compleet pakket foto’s (circa 20 stuks): 245 euro