Familie

''We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone''

Met veel plezier leg ik jullie familie vast op een mooie buitenlocatie. Lekker wandelen, dansen, knuffelen en soms een beetje gek doen. De momenten vastleggen zoals ze zijn, zoals jullie zijn. Pure en ongedwongen fotografie. 

Ik fotografeer regelmatig op de mooiste plekjes en ik doe er alles aan om jullie je op je gemak te laten voelen. Dat is mijn taak als fotograaf. We kunnen mooie zandvlaktes opzoeken of we spreken af in het bos. Ik shoot het liefst tijdens het zogenaamde gouden uur. Dat houdt in; fotografie tijdens zonsopgang of zonsondergang waarbij het mooiste zonlicht jullie foto’s een magische ‘touch’ geeft.  In de zomer is dit wat later op de avond of juist extra vroeg opstaan. In het najaar en in de winter zijn de gouden uur- momenten op wat gangbaardere tijden. Goed te weten is dat ik het hele jaar door shoot. De herfst is prachtig vanwege haar mooie gekleurde bladeren in de bossen, maar de lente is ook heerlijk met de gouden uren en bloeiende natuur. De warme zomeravonden in het gouden uur zijn echt fantastisch. Lekker met de blote voeten in het zand en dansen in mooie jurken. De winter is cosy, DE reden om dikke gebreide truien aan te trekken en de naaldbomen op te zoeken voor een winterse sfeer.

Familie

– 60 minuten
– 10 digitaal bewerkte bestanden
– personen uit 1 huishouden inbegrepen
– elk extra huishouden: €39,95
– extra digitale bestanden: 15 euro per stuk
– compleet pakket foto’s (45): 225 euro

€175

Albums

Jullie herinneringen voor altijd bewaren in een prachtig album van hoge kwaliteit? Dat maak ik met liefde voor jullie! De platliggende, dikke bladzijden zorgen voor een luxe uitstraling waar de kleuren optimaal op uitkomen. Kies voor een harmonica boekje om te delen of cadeau te geven en om altijd op zak te hebben. Of kies voor een album dat een eigen plaats in de woonkamer verdient, een pronkstuk waar jullie nog vaak doorheen kunnen bladeren. Maak een keuze uit verschillende uitvoeringen en omslagen om jullie album persoonlijk te maken en maak het album af met een tekst naar keuze op de voorkant. 

Let’s make some memories! 

Mini harmonica boekje velvet 7×7 cm (verschillende kleuren)
Eerste exemplaar € 25 (vanaf 2 exemplaren 15 euro per stuk). 

 

Album 20 cm 
Luxe platliggend album linnen/kunstleer/velvet 20 x20 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 125 

 

Album 30 cm
Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30×30 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 200 

Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30x 30 cm (20 spreads/ 40 bladzijden): €400 

 

Extra’s
– Extra spread (2 pagina’s) : € 8 (20 cm) en € 20 (30 cm)

– Embossing: € 50

– Echt leer: + € 75

– Luxe bewaarbox van hetzelfde materiaal: € 100