Day in the Life

''It's the little moments that make life big''

We staan er niet vaak bij stil; de bezigheden in het dagelijkse leven. En waarom zou je een gewone dag professioneel laten vastleggen? Maar later zijn juist de dagelijkse dingen leuk om terug te kijken. Zo zijn ook de foto’s uit je eigen kindertijd zo leuk en waardevol om samen terug te kijken.

 

Ik leg die kostbare momenten graag voor jullie vast! Voor in de toekomst, zodat ook de gewone dingen in het leven niet vergeten worden. En daarbij horen ook de emoties in alle eerlijkheid, zoals boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Een lach, een traan, een driftbui.

 

Bij deze vorm van fotografie maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen en leg ik deze herinneringen professioneel voor jullie vast. Samen spelen en stoeien, koken en samen eten, het avondritueel, een boekje voorlezen, tanden poetsen, een wandeling in het bos, badderen, leren fietsen. Kortom, de dingen die alledaags zijn maar zelden of niet worden gefotografeerd. Een ‘day in the life’-shoot hoeft niet thuis plaats te vinden, het kan ook heel goed tijdens een dagje weg, een bezoekje aan opa en oma of tijdens andere gebeurtenissen.

 

Let’s make some memories!

Day in the Life

– 4 uur fotografie (halve dag)
– 25 digitaal bewerkte bestanden
– extra digitale bestanden: 10 euro per stuk
– compleet pakket foto’s (50): 175 euro meerprijs

+ 4 uur extra (hele dag)
+ 10 extra bestanden
+ compleet pakket foto’s (75): 220 euro meerprijs

€555

€355