Zwangerschap

''You are so loved little one''

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!  Een klein wondertje groeit 9 maanden lang in je buik. Jullie kunnen bijna niet wachten jullie zoon of dochter te ontmoeten. Een bijzondere en spannende periode als deze, wil ik als fotograaf heel graag voor jullie vastleggen op prachtige plekjes in de natuur. Die mooie dikke buik samen koesteren. Voor je het weet is deze periode voorbij. Fijn om  naar uit te kijken, maar ook heel waardevol om op terug te kunnen zien.

 

De beste periode om samen herinneringen vast te leggen, is als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.  Maar ook eerder of later ben je welkom! Wil je graag een mooie jurk dragen, maar heb je deze niet in jouw eigen kast hangen? Geen probleem! Ik heb verschillende jurken in mijn cliënt closet collectie, die ik met liefde meeneem naar de locatie.

 

Samen met eventuele broertjes en zusjes maken we er een leuk avontuur van!  Lekker dansen, wedstrijdjes naar papa en mama rennen en knuffelen. We maken er echt een feestje van.

 

Goed te weten is dat ik het hele jaar shoot. De herfst is prachtig vanwege haar mooie gekleurde bladeren in de bossen, maar de lente is ook heerlijk met de gouden uren en bloeiende natuur. De warme zomeravonden in het gouden uur zijn echt fantastisch. Lekker met de blote voeten in het zand en dansen in mooie jurken. De winter is cosy en de winterse landschappen zijn prachtig. Jullie gezin draagt heerlijke warme knits en jij een prachtige lange jurk. Samen dansen en elkaar warm houden tussen de winterse naaldbomen. Kortom: de natuur is altijd mooi voor fotografie en jullie zijn de ster op het toneel.

 

Liever een fotograaf die bij jullie thuis foto’s komt maken? Dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Samen zoeken we mooie plekjes op bij jullie thuis en ga ik in op jullie fotografie wensen. 

Zwangerschap

– 60 minuten
– 5 digitaal bewerkte bestanden
– met of zonder broer(s)/zus(sen)
– extra digitale bestanden: 20 euro per stuk
– compleet pakket foto’s (25): 195 euro meerprijs

€225

Albums

Jullie herinneringen voor altijd bewaren in een prachtig album van hoge kwaliteit? Dat maak ik met liefde voor jullie! De platliggende, dikke bladzijden zorgen voor een luxe uitstraling waar de kleuren optimaal op uitkomen. Kies voor een harmonica boekje om te delen of cadeau te geven en om altijd op zak te hebben. Of kies voor een album dat een eigen plaats in de woonkamer verdient, een pronkstuk waar jullie nog vaak doorheen kunnen bladeren. Maak een keuze uit verschillende uitvoeringen en omslagen om jullie album persoonlijk te maken en maak het album af met een tekst naar keuze op de voorkant. 

Let’s make some memories! 

Mini harmonica boekje velvet 7×7 cm (verschillende kleuren)
Eerste exemplaar € 25 (vanaf 2 exemplaren 15 euro per stuk). 

 

Album 20 cm 
Luxe platliggend album linnen/kunstleer/velvet 20 x20 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 125 

 

Album 30 cm
Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30×30 cm (10 spreads/ 20 bladzijden): € 200 

Luxe platliggend album linnen/ kunstleer/ velvet 30x 30 cm (20 spreads/ 40 bladzijden): €400 

 

Extra’s
– Extra spread (2 pagina’s) : € 8 (20 cm) en € 20 (30 cm)

– Embossing: € 50

– Echt leer: + € 75

– Luxe bewaarbox van hetzelfde materiaal: € 100